Dit zeggen studenten van de Biodanzaschool

Wat een prachtig schoolweekend mocht ik meemaken met alle andere mooie mensen! Ik ben heel blij dat ik de sprong heb gewaagd. En ik zing de hele dag al luidop: Ik geloooooooof in mij, ik zie toekomst in ons allebei, tatatataaa, mmmmm. De combinatie van kracht-kwetsbaarheid-liefde, dat is wat ik inbreng, voor mezelf en voor de groep. Ik weet diep van binnen dat ik dat in me heb en wil uitdragen en ik geniet van dit inzicht.   (Vera)

Zoals na het schoolweekend heb ik me al heel lang niet meer gevoeld. Ik stond de volgende ochtend nog in de woonkamer te dansen en te zingen, zo blij was ik. Diep van binnen groeit er langzaam iets dat me in mezelf laat geloven. Natuurlijk kom ik volgend weekend weer, want ik wil heel graag verder groeien en mijn leven in verbondenheid leven met de mensen om me heen.   (Ralf)

In hoeverre mijn persoonlijke ervaringen in het weekend te maken hadden met het thema, weet ik eerlijk gezegd niet zeker. Ik heb niet zo zeer instincten ervaren, wel emoties en gevoel, hartverwarmende gevoelens. Ik heb me laten meevoeren door de muziek, de dans, de mensen. Het was heerlijk en intens. Moeilijk in woorden uit te drukken. Daarom heb ik een schildering gemaakt over Biodanza, de dans van het leven.   (Adrie)

Wat was het geweldig afgelopen schoolweekend. Ik heb me nog nooit zo levend gevoeld. Ik ben gelukkig, blij, vrolijk, in ieder geval meest van de tijd. Mijn emoties zitten een beetje in een rollercoaster. Ik heb weer prachtige mensen leren kennen en de liefde vult mij in elke cel.   (Frank)